|
| | | |
Pravidlá fóra
Prosím pri prispievaní v tomto fóre uvádzajte nasledujúce informácie: 1. Či ide o CAM alebo DVDRIP, pri HD filmoch použite značku [HD], pri DVD filmoch značku [DVD] 2. Kvalitu filmu (stačí obrázok z filmu) - video: rýchlosť dát, frekvencia snímkov + šírka a výška obrazu - zvuk: prenosová rýchlosť V názve príspevku neuvádzajte servery ani kvalitu
| | | | |
| | | |
Macko Uško - SK (1975)
Odoslané: 01 Máj 2008 12:38
|
eiko

Založený: 16 November 2007 22:01 Príspevky: 232
|
Macko Uško - SK (1975)
Obal :
Info :
Len registrovaní užívatelia môžu prezerať odkazy v tagu code! Registrujte sa alebo sa prihláste na fórum. Nahrate z STV 1 cez Digi satelit. Začínam nahrávať tento večerníček.  orig. názov:............... Miś Uszatek žaner:....................... večerníkový seriál rok výroby: ............... Poľsko 1975 hrajú:........................ Michal Dočolomanský zvuk:......................... SK velkosť:........................ 400 MB Obsah :Teraz trochu načrime do poľskej tvorby. "Dobrý večer, na dobrú noc, macko z plyšu spieva Vám", tak spieva Michal Dočolomanský v titulnej pesničke tejto rozprávky. Toto je naozaj tá najlepšia rozprávka pre najmenších, a aj pre nás starších. 1 - HostinaLen registrovaní užívatelia môžu prezerať odkazy v tagu code! Registrujte sa alebo sa prihláste na fórum. 2 - Jeden je taký,druhý je onakýLen registrovaní užívatelia môžu prezerať odkazy v tagu code! Registrujte sa alebo sa prihláste na fórum. 3 - No a čoLen registrovaní užívatelia môžu prezerať odkazy v tagu code! Registrujte sa alebo sa prihláste na fórum. 4 - Vianočný stromčekLen registrovaní užívatelia môžu prezerať odkazy v tagu code! Registrujte sa alebo sa prihláste na fórum. 5 - ŠarkanLen registrovaní užívatelia môžu prezerať odkazy v tagu code! Registrujte sa alebo sa prihláste na fórum. 6 - Stratený PetríkLen registrovaní užívatelia môžu prezerať odkazy v tagu code! Registrujte sa alebo sa prihláste na fórum. 7 - NákupLen registrovaní užívatelia môžu prezerať odkazy v tagu code! Registrujte sa alebo sa prihláste na fórum. 8 - SnehuliačikLen registrovaní užívatelia môžu prezerať odkazy v tagu code! Registrujte sa alebo sa prihláste na fórum. 9 - SťahovanieLen registrovaní užívatelia môžu prezerať odkazy v tagu code! Registrujte sa alebo sa prihláste na fórum. 10 - Prešibaná vranaLen registrovaní užívatelia môžu prezerať odkazy v tagu code! Registrujte sa alebo sa prihláste na fórum. 11 - KúpeľLen registrovaní užívatelia môžu prezerať odkazy v tagu code! Registrujte sa alebo sa prihláste na fórum. 12 - Zlý deňLen registrovaní užívatelia môžu prezerať odkazy v tagu code! Registrujte sa alebo sa prihláste na fórum. 13 - MotorčekLen registrovaní užívatelia môžu prezerať odkazy v tagu code! Registrujte sa alebo sa prihláste na fórum. 14 - Sánkovačka 1Len registrovaní užívatelia môžu prezerať odkazy v tagu code! Registrujte sa alebo sa prihláste na fórum. 15 - OkuliareLen registrovaní užívatelia môžu prezerať odkazy v tagu code! Registrujte sa alebo sa prihláste na fórum. 16 - Sánkovačka 2Len registrovaní užívatelia môžu prezerať odkazy v tagu code! Registrujte sa alebo sa prihláste na fórum. 17 - Stratený kľúčikLen registrovaní užívatelia môžu prezerať odkazy v tagu code! Registrujte sa alebo sa prihláste na fórum. 18 - SkrutkaLen registrovaní užívatelia môžu prezerať odkazy v tagu code! Registrujte sa alebo sa prihláste na fórum. 19 - StrašidielkaLen registrovaní užívatelia môžu prezerať odkazy v tagu code! Registrujte sa alebo sa prihláste na fórum. 20 - Odlet do teplých krajovLen registrovaní užívatelia môžu prezerať odkazy v tagu code! Registrujte sa alebo sa prihláste na fórum. 21 - Dáždik - príbeh so zajačikmiLen registrovaní užívatelia môžu prezerať odkazy v tagu code! Registrujte sa alebo sa prihláste na fórum. 22 - PrekvapenieLen registrovaní užívatelia môžu prezerať odkazy v tagu code! Registrujte sa alebo sa prihláste na fórum. 23 - PoriadokLen registrovaní užívatelia môžu prezerať odkazy v tagu code! Registrujte sa alebo sa prihláste na fórum. 24 - PriateliaLen registrovaní užívatelia môžu prezerať odkazy v tagu code! Registrujte sa alebo sa prihláste na fórum. 25 - StrašidielkoLen registrovaní užívatelia môžu prezerať odkazy v tagu code! Registrujte sa alebo sa prihláste na fórum. 26 - Na hubáchLen registrovaní užívatelia môžu prezerať odkazy v tagu code! Registrujte sa alebo sa prihláste na fórum. 27 - FarbyLen registrovaní užívatelia môžu prezerať odkazy v tagu code! Registrujte sa alebo sa prihláste na fórum. 28 - PožiarLen registrovaní užívatelia môžu prezerať odkazy v tagu code! Registrujte sa alebo sa prihláste na fórum. 29 - PokladničkaLen registrovaní užívatelia môžu prezerať odkazy v tagu code! Registrujte sa alebo sa prihláste na fórum. 30 - ChvastúnikLen registrovaní užívatelia môžu prezerať odkazy v tagu code! Registrujte sa alebo sa prihláste na fórum. 31 - Dvakrát meraj a raz režLen registrovaní užívatelia môžu prezerať odkazy v tagu code! Registrujte sa alebo sa prihláste na fórum. 32 - DyňaLen registrovaní užívatelia môžu prezerať odkazy v tagu code! Registrujte sa alebo sa prihláste na fórum. 33 - HniezdoLen registrovaní užívatelia môžu prezerať odkazy v tagu code! Registrujte sa alebo sa prihláste na fórum. 34 - Červená lízankaLen registrovaní užívatelia môžu prezerať odkazy v tagu code! Registrujte sa alebo sa prihláste na fórum. 36 - JarmokLen registrovaní užívatelia môžu prezerať odkazy v tagu code! Registrujte sa alebo sa prihláste na fórum. Znelka z Macka uškaZačiatok Len registrovaní užívatelia môžu prezerať odkazy v tagu code! Registrujte sa alebo sa prihláste na fórum. Koniec Len registrovaní užívatelia môžu prezerať odkazy v tagu code! Registrujte sa alebo sa prihláste na fórum. Heslo na všetky diely: Len registrovaní užívatelia môžu prezerať odkazy v tagu code! Registrujte sa alebo sa prihláste na fórum.

Naposledy upravil eiko dňa 10 Jún 2008 11:06, celkovo upravené 5 krát.
|
|
|
|
| | | | |
| | | |
Súbory na Srapid.sk (25)
Odoslané: automaticky - vyhľadávanie Srapid.sk
|
Srapid.sk [Bot]

Založený: 14. Januára 2010
|
Výsledky hľadania na Srapid.sk: 25 súborov
Ak chceš zobraziť všetkých 25 súborov, klikni sem!
|
|
|
| | | | |
| | | |
Odoslané: 08 Máj 2008 20:02
|
korky_buce

Založený: 08 Máj 2008 18:28 Príspevky: 88
|
|
chcem dalsie pecka najvacia
|
|
|
|
| | | | |
| | | |
Odoslané: 08 Máj 2008 21:01
|
eiko

|
korky_buce napísal: chcem dalsie pecka najvacia
A čo tak použiť aj tie čarovne slovíčka? Prosím? a Ďakujem?
To by bolo asi veľa na teba však? Si zvyknutý(á), že keď chceš tak dostaneš.
|
|
|
|
| | | | |
| | | |
Odoslané: 08 Máj 2008 22:58
|
Suplo

Založený: 12 Apríl 2007 07:28 Príspevky: 8
|
|
som ti velmi vdacny za to co robis, ale nemyslis ze 400MB na ani nie 10 minut je troska privela? ved standardne bohate staci na 100 minutovy film 700MB . myslim ze by uplne stacilo 175MB na jednu cast, ako sa bezne robievaju 20minutove serialy, a vtedy by aj komplet tento vecernicek vosiel na jedno dvd, kdezto takto pojde az na 3. sice to kvoli velkosti stahovat nebudem, ale aj tak vdaka. dobra praca.
|
|
|
|
| | | | |
| | | |
Odoslané: 09 Máj 2008 00:49
|
martin_svk

Založený: 02 Máj 2008 00:26 Príspevky: 56
|
Suplo napísal: som ti velmi vdacny za to co robis, ale nemyslis ze 400MB na ani nie 10 minut je troska privela? ved standardne bohate staci na 100 minutovy film 700MB . myslim ze by uplne stacilo 175MB na jednu cast, ako sa bezne robievaju 20minutove serialy, a vtedy by aj komplet tento vecernicek vosiel na jedno dvd, kdezto takto pojde az na 3. sice to kvoli velkosti stahovat nebudem, ale aj tak vdaka. dobra praca.
on/ona (podla toho nicku netusim), je bud uplna lama, co si precita jeden navod na nete, a uz ripuje odosu, alebo to robi umyslene, koli rapidshare bodom, a dost mozne je, ze na eiko plaia obe moznosti.
|
|
|
|
| | | | |
| | | |
Odoslané: 09 Máj 2008 08:11
|
eiko

|
|
Nahrávajte si to sami, pre mňa, za mňa aj na 50 MB, len aby ste si ušetrili 10 SK za médium, tak pôjdete na úkor kvality.
Ale ja to robím pre deti a tie si zaslúžia dobru kvalitu a nie aby mali kockavý obraz.
Stiahla som si aj ja take čo malo i až dva party, ale kvalita bola hrozná.
Veď ja nikoho nenútim aby si to sťahoval, no je vela takých čo chcú radšej kvalitný obraz.
A kto bude chcieť aj ďalšie diely tak ten si ma nájde.
|
|
|
|
| | | | |
| | | |
Odoslané: 10 Máj 2008 00:58
|
Suplo

|
neber moju reakciu ako kritiku, ako som pisal som vdacny co robis, ale nemysli ze keby to bolo na cca 175MB bolo by to menej kvalitne, ide samozrejme aj o kvalitu signalu, to co spominas bolo pravdepodobne z analogu a ak to malo aj malu kapcitu tak sa necudujem, zvlast pri takom starom seriali, ktory ma svoje vady vdaka veku, ono nikdy to nebude kvalitnejsie ako orginal  vobec tu nejde o 10 korun za medium, mne osobne ide skor o miesto na polici a mnozstvo stahovanych dat. vobec niekomu nezazlievam ak si svoj upload rozdeli na viac casti kvoli rapidbodom, aj tak to ako free user nestiahne rychlejsie, pretoze cakacia doba je vzdy rovna poctu stiahnutych MB, cize je jedno ci cakam 100 minut na dalsi download, alebo 4x25 minut (ale to uz som odbocil)  ukazem ti hocikolko welmi kvalitnych DVB ripov ktore maju cca 200MB a 25 minut. ak by si bola ochotna to prerobit aj na cca 175MB/diel, velmi rad si to stiahnem a naozaj som presvedceny ze tam velky rozdiel v kvalite nebude.
2 martin_svk: prispevky si obcas po sebe aj precitaj, obcas som to musel chvilu lustit 
|
|
|
|
| | | | |
| | | |
Odoslané: 10 Máj 2008 06:20
|
eiko

|
Ako vidím na tomto fore človek nikomu nevyhovie.
Ja to nedávam na viac partov kôly rapidu ale na reakciu, keď som znížila MB na 230 MB pri tom istom nahrávaní ako nahrávam.
Ja som už totiž znižovala MB a tu je reakcia.
To je reakcia tu na tomto fore zo seriálu Bol raz jeden život. kludne si to tam aj môžeš prečítať.

|
|
|
|
| | | | |
| | | |
Odoslané: 10 Máj 2008 11:36
|
Suplo

|
|
no to je pochopitelne ze tam isla kvalita dole, ked jedna cast ma 26 minut, kdezto macko usko necelych 10.
|
|
|
|
| | | | |
| | | |
Odoslané: 11 Máj 2008 22:30
|
jurohre

Založený: 20 December 2007 13:55 Príspevky: 3 Bydlisko: Žilina
|
|
Ahoj Eiko, keby ľudia čo ti písali nie najkrajšie vedeli čo všetko si už uploadla na rs, asi by boli ticho a boli by ti vďační, ja využívam aj toto fórum aj superforum a jediné čo môžem napísať je, že nikto neuploadol viac kvalitných rozprávok pre deti, pc hier pre deti a iného výborného materiálu pre deti ako ty. Klobúk dole a srdečná vďaka. Len ja osobne som si z tvojich uploadov za posledný polrok stiahol minimálne 100 - 150 GB . Ešte raz vďaka
|
|
|
|
| | | | |
| | | |
Odoslané: 11 Máj 2008 23:08
|
eiko

|
|
Vrela vďaka jurohre za hrejivé slova, už som si zvykla, že kritizujú iba ty čo majú malý počet príspevkov a žiadny upload.
No niekedy ma to vie aj vytočiť, lebo sa snažím vyhovieť požiadavkám iných, ale jednoducho to nejde lebo vždy sa nájde niekto nespokojný.
|
|
|
|
| | | | |
| | | |
Odoslané: 12 Máj 2008 00:21
|
Suplo

|
boze vy tie prispevky hadam ani necitate, kritizoval som snad nieco? asi to nema zmysel  clovek napise svoj nazor a hned ze kritizuje. kaslem na to, clovek chce poradit a tak to dopadne
|
|
|
|
| | | | |
| | | |
Odoslané: 12 Máj 2008 00:56
|
eiko

|
Suplo napísal: boze vy tie prispevky hadam ani necitate, kritizoval som snad nieco? asi to nema zmysel  clovek napise svoj nazor a hned ze kritizuje. kaslem na to, clovek chce poradit a tak to dopadne
Tvoj názor si cením, no mala som na mysli podobných ako je martin_svk lebo taký ako on je aj na iných forach dosť a to sa netýka iba mojich uploadov, ale aj iných uploaderov.
Ja som sa viacerých uploaderov pýtala ako na to a každý radí ako vie, mala som taký jeden program kde si to sam nadstavoval a ten sa mi nepáči a tak mi odporučili Auto GT a v tom to robím.
|
|
|
|
| | | | |
| | | |
Odoslané: 12 Máj 2008 01:47
|
martin_svk

Založený: 02 Máj 2008 00:26 Príspevky: 56
|
eiko napísal: Tvoj názor si cením, no mala som na mysli podobných ako je martin_svk lebo taký ako on je aj na iných forach dosť a to sa netýka iba mojich uploadov, ale aj iných uploaderov. Ja som sa viacerých uploaderov pýtala ako na to a každý radí ako vie, mala som taký jeden program kde si to sam nadstavoval a ten sa mi nepáči a tak mi odporučili Auto GT a v tom to robím.
tak za prve, nie som s tych co len kecaju, a pritom v zivote nic neripli respektive neuploadli. Si pozri napriklad Mesto tienov (myslim ze som to nahodil aj na toto forum), idealna velkost a kvalita je exelentna.a netvrdim to len ja.
A mozes si pozriet ktorykolvek z mojich ripov, ktore su oznacene skratkou VEGA.
Mimochodom tie ripy Mesta tienov maju 500 MB a to maju 60 minut. Pri tvojom style ripovania by mali minimalne 1,5 GB.
za druhe, chces povedat, ze v AutoGK mozes nastavit aj ine veci okrem velkosti vyledneho suboru a jeho rozlisenie? tiez robi vsetko automaticky.
inak ja spracovavam nahrane veci v programe DVX, a reklamy vystrihujem v Mpg2Cut.
takze naskor si pozri moju tvorbu.a az potom na mna nieco rozpravaj.OK?
//este nieco, pri popisoch svojich uploadov pouzivaj terminy ktorych vyznam poznas.lebo susedia sa nikdy nevysialali vo formate 5.1 ako si niekde pisala, a ak si pri Bol raz jeden zivot myslela pod skratkou DD mylela Dolby Digital tak si tym tiez len zavadzala ludi.
|
|
|
|
| | | | |
| | | |
Odoslané: 02 Jún 2008 15:04
|
eiko

|
|
Pridané nove diely.
|
|
|
|
| | | | |
| | | |
Kto je prítomný:
Užívatelia prezerajúci si toto fórum: Folkana, jakubko a 1 hosť.
| | | | |
|
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
|
|