|
| | | |
Pravidlá fóra
V príspevku je NUTNÉ uvádzať nasledujúce informácie:1. Informácie o skupine,albume - rok, žáner, kvalita ( bitrate). 2. Traklist - jednotlivé pesničky na albume 3. Obrazok albumu (volitelné) V názve témy neuvádzajte:- štýl (žáner) - pôvod - kvalitu V názve témy uvádzajte:1. Názov umelca, skupiny 2. Názov albumu - v prípade že je v téme viac albumov miesto názvu albumu sa uvedie slovo "albumy" resp. "diskografia" 3. rok v zátvorke (voliteľné)
| | | | |
|
Stránka 1 z 1
|
[ Počet príspevkov: 2 ] |
|
| | | |
Jožka Černý (15 CD)
Odoslané: 19 Október 2007 09:42
|
murgy

Založený: 20 September 2007 22:39 Príspevky: 85
|
Javorové husle pěkně hrajú
01 - Javorove husle pekne hraju 02 - Hornacke pisne o slivovici 03 - Straznicke verbunky 04 - Hudecke skocne z Kyjovska 05 - Cervena ruzicko 06 - Aj, veza, veza 07 - Po doline tichy vitr poviva 08 - Sel bych k vam 09 - Hradistske vyhravani 10 - Hrajte, ze mi hrajte 11 - Robila sem u muraru 12 - Ej, Brode, Brodecku 13 - Kyjovske verbunky 14 - Lito vam, mamicko 15 - Straznicke pisne o milovani - smes 16 - Ked sa divca vydavalo 17 - Ked sem na konicka sedal 18 - Pri trencanskej brane 19 - Podluzacke verbunky Len registrovaní užívatelia môžu prezerať odkazy v tagu code! Registrujte sa alebo sa prihláste na fórum. ---------------------------------------------------------------------- Koledy01 - Dosli jsme k vam na koledu 02 - Bohu cest slava nejvyssi 03 - Chtic aby spal 04 - Vesele vanocni hody 05 - Vzhuru, vzhuru pastuskove 06 - Pred nasim domem pekna zahradka 07 - Stesti, zdravi, pokoj svaty 08 - Vitaj u nas, Kolednice idu 09 - Sem sem detatko 10 - Co se tak sviti v Betleme 11 - Slyseli jsme v Betleme 12 - Ten vanocni cas 13 - Kristus Pan se narodil 14 - Jak si krasne nevinatko 15 - Stedrej vecer nastal 16 - Sahnu oknem pro kolac 17 - Slyste, slyste pastuskove 18 - Pasli ovce valasi 19 - Ja bych rad k Betlemu 20 - Narodil se Kristus Pan Len registrovaní užívatelia môžu prezerať odkazy v tagu code! Registrujte sa alebo sa prihláste na fórum. ---------------------------------------------------------------------- Když jsem šel z Hradišťa01 - Kdyz jsem sel z Hradiste 02 - Od Záhorá, Páslo Dívca Páva 03 - V Zarazicach krajní dum 04 - Uz dozrála kukuricka 05 - Bude vecer,Ty hodiny Breclavske 06 - Za Staru Breclavu 07 - Pada pada rosenka 08 - Za tu horu, za vysoku 09 - Za morem je bila ruza 10 - Zarechtali kone 11 - Sohaju, sohaju vasi ta hledaju 12 - Za nasima humnama 13 - Ked jsem isel z rána Len registrovaní užívatelia môžu prezerať odkazy v tagu code! Registrujte sa alebo sa prihláste na fórum. ---------------------------------------------------------------------- Lásko, bože lásko01 - Lasko, boze lasko 02 - Okolo Sece 03 - Ej od Buchlova 04 - O řebíčku zahradnický 05 - Jaku sem si frajirenku zamiloval 06 - Uz me kone vyvadeji 07 - Otvirajte sa straznicke brany 08 - Kdyz jsem k vam chodival 09 - Roznovske hodiny 10 - Dobru noc, Milko ma 11 - Slovacke pisnicky 12 - Koupim ja si kone vrany 13 - Ej, vy pani, vy 14 - Zdalo se me ma panenko 15 - Dyz jsem ja sel okolo vrat 16 - Ty bechynske zvony 17 - Ta knezska vez 18 - Uz se ten Talinskej rybnik 19 - Všady zamračené 20 - Dobru noc Len registrovaní užívatelia môžu prezerať odkazy v tagu code! Registrujte sa alebo sa prihláste na fórum. ---------------------------------------------------------------------- Moravian Folk Songs01 - Ked sem isel zrana 02 - V hornim konci svita 03 - Ked sa divca vydavalo 04 - Dybych ja byl selskym synkem 05 - Za tu horu, za vysoku 06 - Jak ten ftacek pekne zpiva 07 - Sedel sokol 08 - Ked ja idem k vam 09 - Dyz sem sel z Hradista 10 - Ca sa mne stalo 11 - Pada, pada rosenka 12 - Ligotala sa hvezdicka 13 - Sklenicko ty sklenena 14 - U Lanshota na doline 15 - Od starej Breclavi 16 - A ja dobre vim 17 - V Zarazicach krajni dum 18 - V Tynci dedine 19 - Pod nasim oknem 20 - Husari jedu 21 - Dobru noc, ma mila Len registrovaní užívatelia môžu prezerať odkazy v tagu code! Registrujte sa alebo sa prihláste na fórum. ---------------------------------------------------------------------- Mikulecka dedina01 - Mikulecka dedina 02 - Keby ste to, mamko moja, vedely 03 - Hromy biju 04 - Co je to za hora, Nasel sem orisek 05 - Zaspala nevesta, Nevydavaj sa ty divca este 06 - V hornim konci svita 07 - Vesela je dedina, Ked som ja sel kolem panske zahrady 08 - Sedi sokol na javori 09 - U Dunaja saty peru 10 - Este byly styri tydne do hodu 11 - V sirom poli studanecka 12 - Krese mlynar krese kamen 13 - Jede sohaj z Vidna 14 - Muj konicku ryzo vrany, Ci ze su to kone 15 - Pri trencanskej brane Len registrovaní užívatelia môžu prezerať odkazy v tagu code! Registrujte sa alebo sa prihláste na fórum. ---------------------------------------------------------------------- Milostne duety01 - Tece voda, tece 02 - Ej rano, rano 03 - Na tom nasem natoni 04 - Letel, letel roj 05 - Coze je to za prekrasne ftaca 06 - Ej, zandari, zandari 07 - Ej, prsalo byla tma 08 - Na postorskej vezi 09 - Pod hajickem, pod zelenym 10 - Sobotenka ide 11 - Cervena ruzicka 12 - Sedelo divca 13 - Stokrát sem sa zarikala 14 - Pod nasim oknem 15 - Daleko siroko 16 - Svitaj boze, svitaj 17 - U Starej Breclavi na hrázi 18 - Slunko nizko, vecer blizko 19 - Zavrt sa mne cerecko 20 - V Tynci dedine 21 - Ticho stupaj pozlahucky 22 - C!i to husky na tej vode Len registrovaní užívatelia môžu prezerať odkazy v tagu code! Registrujte sa alebo sa prihláste na fórum. ---------------------------------------------------------------------- Nejmilejsi pisnicky01 - Za tu horu , za vysoku 02 - Vesela je dedina 03 - V Zarazicach krajni dum 04 - Sedi sokol na javori 05 - Za Staru Breclavu 06 - V sirem poli studanecka 07 - Ked sem isel zrana 08 - Vinecko bile 09 - Mikulecka dedina 10 - V Hodonine za vojacka 11 - Dobru noc ma mila 12 - Prsi , prsi , len sa leje a ja stojim bez nadeje 13 - Bude vecer_ Ty hodiny breclavske 14 - Zaspala nevesta 15 - Pada , pada rosenka 16 - Sohaju , sohaju 17 - Od Zahora_ Paslo divca pava 18 - Sklenicko ty sklenena 19 - Dyz sem sel z Hradista Len registrovaní užívatelia môžu prezerať odkazy v tagu code! Registrujte sa alebo sa prihláste na fórum. ---------------------------------------------------------------------- Na pěknú notečku 101 - Az pojedu orat, U Svatoboric 02 - Az ty pujdes k nam 03 - Za tu horu, za vysoku 04 - Lucka zelena 05 - Taku sem si frajirenku zamiloval 06 - Ja su sohaj z Debrecina 07 - Paslo divca husera 08 - Ked sa divca vydavalo 09 - Ked som na konicka sedal 10 - Keby ste to, mamko moja, vedeli 11 - Pohled mila, na ten stromek zeleny 12 - Kdyz jsem sel z Hradista 13 - Jak ten ptacek pekne zpiva 14 - Nedaleko Hodonina 15 - Breclavska kasarna 16 - Ej, az ja budu z Kosic masirovat Len registrovaní užívatelia môžu prezerať odkazy v tagu code! Registrujte sa alebo sa prihláste na fórum. ---------------------------------------------------------------------- Na pěknú notečku 201 - Ja su synek svobodny 02 - Ked sem isel kolem panskej zahrady 03 - V Zarazicach krajni dum 04 - A ja dobre vim 05 - Dys sem sel okolo vrat 06 - Ej zandari, zandari 07 - Ta knezdubska vez 08 - Slunecko sa nizi 09 - Tece voda z javora 10 - Ked na vojnu verbovali 11 - Dalmacia, Dalmacia to je Boze kraj 12 - Tazko ste, mamicko, synka chovala 13 - Ta mutenska silnica 14 - Kere divca nema doma frajira_ Chodim, chodim hore po dedine 15 - Sklenicko ty sklenena 16 - Ty hodiny breclavske 17 - Ticho stupaj, polahucky 18 - Janku, Janku zle gazdujes Len registrovaní užívatelia môžu prezerať odkazy v tagu code! Registrujte sa alebo sa prihláste na fórum. ---------------------------------------------------------------------- Na pěknú notečku 301 - Sohaju, sohaju 02 - U Lanzhota na doline 03 - Pod Lanshotem cerny haj 04 - V hornim konci svita 05 - Pri Trencine na tom moste 06 - Mezi dvoma vrsky 07 - Na tom nasem natoni 08 - Ani nevim co mam robit 09 - Dobru noc ma mila 10 - Pada, pada rosenka 11 - Okolo Breclavi tece cista vodicka 12 - V Tynci dedine 13 - Mel jsem stesti 14 - Od Starej Breclavi tece voda 15 - Svarne divca husky paslo 16 - Jatelinka dobra 17 - V Hodonine jarmark byl 18 - Kdoze sa ti vydavati kazal 19 - Frajirecky ctyri 20 - Od Zahoran mutna voda 21 - Paslo divca pava Len registrovaní užívatelia môžu prezerať odkazy v tagu code! Registrujte sa alebo sa prihláste na fórum. ---------------------------------------------------------------------- Okolo Sece01 - Kohutku jarabi 02 - Vecerni dedinu 03 - Chytte sa sohaji 04 - Zahorsku dzedzinu 05 - Zasvitil mesic 06 - Breclavska kasarna 07 - Pod zelenu horu 08 - Znam ja zahradecku 09 - Ked zakvitel vinohrad 10 - Na hodech muzika vyhravala 11 - Svatoborske sire pole 12 - Nedaleko od Trencina 13 - Okolo Sece 14 - Dobru noc 15 - Coze je to za prekrasne ftaca 16 - Hodovy pochod Len registrovaní užívatelia môžu prezerať odkazy v tagu code! Registrujte sa alebo sa prihláste na fórum. ---------------------------------------------------------------------- S árií mládnout smíš01 - Cajkovsky - Koncert b moll 02 - Donizetti - S arii mladnout smis 03 - Offenbach - Barkarola 04 - Schubert - Ave Maria 05 - Chopin - Co vzit, co dat 06 - Lehar - Pisen o Vilje 07 - Verdi - Tajemne fanfary 08 - Neznam te, vodenko 09 - Dvorák - Poutnik 10 - Verdi - Satek je vzkaz 11 - Bach - Ave Maria 12 - Schubert - Zpivam 'Amore' 13 - Friml - Indianska pisen lasky 14 - Beethoven - Cas je nam jen pujceny Len registrovaní užívatelia môžu prezerať odkazy v tagu code! Registrujte sa alebo sa prihláste na fórum. ---------------------------------------------------------------------- Ty si moja velká láska01 - Prsi,prsi,len sa leje a ja stojim bez nadeje 02 - U muziky su ja chlap 03 - Pri breclavskej pile 04 - Su rodice 05 - Bude jar 06 - Široký járeček 07 - Zasadil sem ceresenku 08 - Kolem Jarosova 09 - Budel som ta, budel 10 - V Hodonine za vojacka 11 - Mal som píštalenku 12 - Pistalenka piska 13 - Vim ja jeden hajecek 14 - Keby ste to mamko moja,vedeli 15 - Chodime, chodime 16 - Javorník,Javorník 17 - Ej nad Pálavu´ 18 - Kdo má počernu´ galánečku 19 - Aby nás Pán Bůh miloval Len registrovaní užívatelia môžu prezerať odkazy v tagu code! Registrujte sa alebo sa prihláste na fórum. ---------------------------------------------------------------------- Vinecko bile, aj rude01 - Vinohrady, vinohrady 02 - Vinko, vinko,vinko cervene 03 - V Knezdube na rohu 04 - Dybych ja byl selskym synkem 05 - Lepsi je vinecko nezli voda 06 - Ked jsem isel kolem senku 07 - Nalej ty me senkerecko 08 - Pod ty divca, pod ty za mna 09 - Vinecko, ne voda 10 - Este vinko nevykyslo 11 - Ej, veru nebudem 12 - V bojanovskej doline 13 - Piju ja. piju ja 14 - Sklenicko ty sklenena 15 - Este si ja pohar vina zaplatim 16 - Pil jsem vcera 17 - Vinecko bíle 18 - Vodu, vodu, nechcem ja ju 19 - Vinecko cervene 20 - Jano, Jano, zle gazdujes 21 - Nepi Jano, nepi vodu 22 - Pime vinecko, dobre je Len registrovaní užívatelia môžu prezerať odkazy v tagu code! Registrujte sa alebo sa prihláste na fórum. hesloLen registrovaní užívatelia môžu prezerať odkazy v tagu code! Registrujte sa alebo sa prihláste na fórum.
|
|
|
|
| | | | |
| | | |
Súbory na Srapid.sk (595)
Odoslané: automaticky - vyhľadávanie Srapid.sk
|
Srapid.sk [Bot]

Založený: 14. Januára 2010
|
Výsledky hľadania na Srapid.sk: 595 súborov
Ak chceš zobraziť všetkých 595 súborov, klikni sem!
|
|
|
| | | | |
| | | |
Odoslané: 27 Január 2008 09:41
|
Ansambla

Založený: 25 December 2007 17:06 Príspevky: 1510 Bydlisko: Horná potôň
|
ČERNÝ JOŽKA - Javorové husle pěkne hrajú (CZ 2000) - Folk
Zpivaji Lubos Holy, Martin Zalesak, Jozka Severin, Bozena Sebetovska, Frantisek Studenka, Marie Prajkova, Ludmila Koskova, Vlasta Grycova a dalsi. Hraje BROLN
01 Javorove husle pekne hraju 02 Hornacke pisne o slivovici 03 Straznicke verbunky 04 Hudecke skocne z Kyjovska 05 Cervena ruzicko 06 Aj, veza, veza 07 Po doline tichy vitr poviva 08 Sel bych k vam 09 Hradistske vyhravani 10 Hrajte, ze mi hrajte 11 Robila sem u muraru 12 Ej, Brode, Brodecku 13 Kyjovske verbunky 14 Lito vam, mamicko 15 Straznicke pisne o milovani - smes 16 Ked sa divca vydavalo 17 Ked sem na konicka sedal 18 Pri trencanskej brane 19 Podluzacke verbunky
MP3, CBR 192kbps, cover include rar, 86MB, bez hesla, RapidShare
Len registrovaní užívatelia môžu prezerať odkazy v tagu code! Registrujte sa alebo sa prihláste na fórum.
|
|
|
|
| | | | |
|
Stránka 1 z 1
|
[ Počet príspevkov: 2 ] |
|
| | | |
Kto je prítomný:
Užívatelia prezerajúci si toto fórum: Mondrejka a 0 hostí.
| | | | |
|
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
|
|