heh zabudol som hodit ten link na payback
w8 a sec
PayBack/GTA pre iPhone

hra z MacOS X ako odpoved na Rockstar Games ktory nepovazoval tuto platformu za dostatocne zaujimavu a to iste plati aj na iPhone kedze Rockstar games zaspal (uznavam je tu GTA4 ale dalo by sa to ak by sa chcelo-to iste riesi EA games s NFS)
perfektna grafika za doprovodu vlastneho soundtracku
ako novacik v meste si chcete ziskat respekt a tak plnite ulohy ktore dostavate z telefonnych budiek
pri akomkolvek preruseni hrania vas chrani auto-save teda ak vam niekto zavola hra sa vypne a pri zapnuti vas caka resume na mieste kde ste boli preruseny to iste plati ak vam hra padne

ovladanie je riadene akcelerometrom a dopredu/dozadu tak na to su tam tie dve sipky v pravo, krabice nazaciatku rozbijate pestou(punch) a potom si dotykom v lavo hore prepinate a uz iba strielajte

enter vehicle znamena enter vehicle

je to rozdelene lebo rapid blokuje tento subor
rozdelovane so softom 7zip
Len registrovaní užívatelia môžu prezerať
odkazy v tagu code!
Registrujte sa alebo sa
prihláste na fórum.
ma to 220 mb tak rozdelujem

-NFS od EA games ma este len prist-
este je tu to Ferrari a hned ho hodim

Ferrari je to vlastne uprava Asphaltu nieco na sposob legendarneho:) NFS:Porshe
zavodna racingovka obsahuje auta iba od tejto cervenej znacky
odporucam vyskusat
!PO NAISTALOVANI REBOOT!Len registrovaní užívatelia môžu prezerať
odkazy v tagu code!
Registrujte sa alebo sa
prihláste na fórum.
!PO NAISTALOVANI REBOOT!ozaj konecne mi spristupnili novy script na crackovanie aplikacii
tak novy script je out-of-date kedze uz dostal aj svoje GUI konecne, ta konzola bola strasna

O2TVGuide-v2.1.1.ipa
tv program cz/sk stanic, je to sice freecko ale musel som si to niekde nacvicit
odkazy v tagu code!
Registrujte sa alebo sa
prihláste na fórum.
LockBox-v1.2.ipa
proste trezor ochraneny silnym kodovanim
odkazy v tagu code!
Registrujte sa alebo sa
prihláste na fórum.
vysiel pwnage tool 2.2.1 ja sa idem dnes odblokovat na aktualnu verziu a postnem sem
Pripominam
1. GOLDEN RULE: If you have a 3G iPhone running 2.2 firmware and you want to keep your ability to use yellowns0w (or the option to use it in the future) do NOT use QuickPwn, and do not use the official ipsw or the iTunes update process without using PwnageTool. 2. Yellowsn0w will NOT work with the baseband version (02.30.03) that is present in the recent 2.2.1 update. If you want to use Yellownsn0w you will need to create and restore using a custom .ipsw that will allow you to update safely to 2.2.1 without applying the 02.30.03 baseband update. You’ll then have a 3G iPhone running 2.2.1 with an older baseband version that is still vulnerable to yellowsn0w, following these steps ensures that yellowsn0w will still operate.
3. Please read all parts of this post before downloading and using these tools.
4. Read items 1, 2 and 3 again and again. 5. At the bottom of this post are the bittorrent files for the latest versions of PwnageTool and QuickPwn.
6. These apps are suitable for the recent 2.2.1 release.
7. The Yellowsn0w version has been updated to 0.9.7. Yellowsn0w is available from Cydia or Installer - this version allows compatibility with pwned 2.2.1 system (not baseband). Again„ remember 0.9.7 yellowsn0w DOES NOT WORK WITH 2.2.1 (02.30.03) directly - you need to be running a ‘pwned’ version of 2.2.1 which didn’t upgrade the baseband during the restore/upgrade.
8. Users of OS X 10.5.6 will be unable to use DFU mode correctly, please see the note towards the end of this post to easily fix this issue.
zdroj:
http://blog.iphone-dev.org/ako sa tam pise POZOR na QuickPwn (pouzite iba ak nieste blokovany na operatora) vcera som riesil uz druhy iPhone s kompletnou stratou signalu a s tym aj internetu kvoli "neodbornemu" jailbreaku
neskor doplnim idem sa najest